Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un apel de mobilizare la vot pentru alegerile prezidenţiale. Iohannis: „Mergeţi la vot ca să nu păţim ca în 2016, când printr-o prezenţă scăzută la vot a câştigat PSD şi a urmat coşmarul de ani de zile”.

„Vă rog să mergeţi să votaţi. E extrem, extrem de important. Aţi fost alături de mine în 2019 şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor Justiţiei. Aţi fost alături de mine la prezidenţiale. Mergeţi la vot ca să nu păţim ca în 2016, când printr-o prezenţă scăzută la vot a câştigat PSD şi a urmat coşmarul de ani de zile în care PSD şi-a bătut joc de ţară, de Justiţie, de investiţii publice. Aşa ceva nu ne mai dorim. Aşa ceva nu ne mai dorim. Vă rog să mergeţi la vot. Votaţi. Alegerile se câştigă la vot. Votaţi echipa cu care vom reconstrui România, votaţi pentru România normală”, afirmă Klaus Iohannis, potrivit mediafax.ro

De asemenea, el spune că în ultima perioadă au fost publicate sondaje de opinie, iar PNL este creditat cu cele mai multe procente.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Decembrie 2020 - 05 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.