Dacian Cioloş, copreşedintele USR-PLUS, a ezitat să spună clar dacă se va vaccina anti-Covid, menționând că are nevoie de informații temeinice asupra riscurilor unui asemenea vaccin.

„Voi lua o decizie după ce toate informațiile pertinente prezentate de oameni competenți, legate de vaccinul sau vaccinurile care vor fi puse pe piaţă, legat de modul cum funcţionează, legat de efectele adverse dovedite până acuma, după ce vom avea toate aceste informaţii, aşa cum cel puţin o treime din populaţia României aşteaptă să vadă o campanie bine pregătită şi din punctul acesta de vedere, al informării. Omul, înainte de a lua o decizie legată de sănătatea lui şi de corpul lui fizic, are nevoie de astfel de informaţii ca să nu alimentăm teorii ale conspirației şi tot felul de zvonuri care mai mult creează neîncredere în sistemul de sănătate şi mai ales în felul în care statul îşi face treaba", a spus copreşedintele USR-PLUS.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.