Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei şi actual candidat PSD pentru Senat, reacţionează la imaginile cu preşedintele Iohannis susţinând un discurs de Ziua Naţională sub Arcul de Trimf, singur, fără alte persoane pe o rază de cel puţin 10 metri.

„Dacā nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un santier? Unde se mai tinea discursul solitar? Lângā gardul de metal al constructorului? Cā asa am gasit Arcul de triumf, dupa un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei “De Dreapta” sunt harnici pentru ei însisi. Nu prea se omoarā cu munca pentru oameni, pentru oras, pentru tara”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Marţi, de Ziua Naţională, Klaus Iohannis a participat la o ceremonie la Arcul de Triumf. Fără paradă militară sau alte momente festive, evenimentul a constat practic doar într-un discurs susţinut de Klaus Iohannis, cu masca pe faţă, sub Arcul de Triumf, la un pupitru aşezat la mare distanţă de alte persoane.

Imaginile cu Iohannis singur sub Arc au fost intens comentate pe reţelele de socializare, inclusiv fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat gestul actualului preşedinte.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.