Căpitanul selecţionatei feminine de handbal, Cristina Neagu, a transmis marţi un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, în care îi îndeamnă pe oameni să fie alături de echipa reprezentativă cu sufletul, la Campionatul European din Danemarca.

„În două zile jucăm la Campionatul European de handbal. Totul se desfăşoară în condiţii speciale, aşa cum este această perioadă pentru noi toţi. Ca întotdeauna, am fi vrut să ne bucurăm de încurajările suporterilor noştri din tribune, dar ştim sigur că veţi fi lângă noi cu gândul şi inima, oriunde v-aţi afla. Ne vom gândi la voi şi vom juca pentru voi, pentru noi şi pentru România. Astăzi e o zi importantă pentru ţara noastră şi aş fi vrut să ne bucurăm cu toţii de ea aşa cum se cuvine, însă din păcate, acest lucru nu este posibil. În această perioadă putem să ne bucurăm în sinea noastră, să avem cât mai multă grijă de familiile noastre şi să fim cu toţii cu sufletul alături de echipa noastră naţională. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a scris Cristina Neagu pe pagina sa de Facebook.

România va juca primul meci din cadrul Campionatului European - EHF EURO 2020 (3-20 decembrie), din Danemarca, pe 3 decembrie, contra Germaniei, la Kolding, pe 5 decembrie va avea loc meciul cu Polonia, iar pe 7 decembrie cel cu Norvegia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.