După experienţele neplăcute de la locale, dar şi de la prezidenţiale, PSD revine la procedurile obişnuite în ziua alegerilor.

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, anunţă că social-democraţii vor avea din nou un sistem de numărare paralelă a voturilor.

„De data aceasta am pregătit un sistem performant de NUMĂRĂTOARE PARALELĂ. Nu vor mai putea deturna voturile. Aviz amatorilor!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Social-democraţii au avut în ultimii 30 de ani sisteme eficiente de numărare paralelă a voturilor. Reprezentanţii PSD din secţiile de votare transmiteau prin SMS ”la judeţ" datele din fiecare secţie, de unde acestea ajungeau mai departe „la centru”.

Astfel, se reuşea ca la două-trei ore după închiderea urnelor să se cunoască deja rezultatele. Din motive necunoscute, acest sistem a fost abandonat la ultimele alegeri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.