Liderul PMP, Eugen Tomac, îi răspunde, într-o postare pe Facebook, liderului Pro România, Victor Ponta, care a declarat duminică seara că dacă viitorul va depinde de voturile UDMR pentru a fi votat în Parlament, atunci se angajează să ofere el voturile PRO România pentru învestirea Executivului pentru ca acesta să nu mai depindă de voturile Uniunii.

„Ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd cu hohote. Victoraș, tu cu Dragnea pe liste știu că ai insomnii. Stai liniștit că Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua”, a scris Tomac pe Facebook.

El susține că PMP va intra în Parlament. Tomac susține că acum pe ultima sută de metri au început manipulările.

„A început marea manipulare! Niște golani din politică, de câteva zile, tot promovează o mare minciuna, pe care am mai auzit-o la toate scrutinele electorale, cu scopul de a duce în eroare electoratul PMP.”

Liderul PMP afirmă că pe celelalte partide îi paște un eșec și comenteazp declarația lui Victor Ponta de duminică.

Citeste si:
Prima reacție a lui Victor Ponta după rezultatul exit-poll
Victor Ponta: „Partidele...

„Mizeria cu PMP nu are nicio șansa au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți. În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă, iar ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd cu hohote. Victoraș, tu cu Dragnea pe liste știu că ai insomnii. Stai liniștit că Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua.”

Tomac este încrezut că electoratul PMP este unul loial și va demonstra asta la alegerile de duminică.

„Singurul partid care are un electorat loial unei cauze în care crede este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea pentru ca nu i-am trădat niciodată. Mai ușor cu manipularea din sondaje, așa a plecat ca prostul din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie. Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota!”

Citeste si:
Eugen Tomac și-a dat demisia din funcția de președinte al PMP
Eugen Tomac și-a dat demisia...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.