Aflată în plină campanie electorală, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de Facebook despre nemulțumirea oamenilor legată de bătaia de joc cu care Guvernul Orban i-a obligat să-și cumpere măști care nu oferă protecție în fața Covid-19.

Firea critică Executivul care, după ce i-a obligat pe români să cheltuie sume importante pe măști, i-a expus apoi infectării, asigurându-i prin mii de mesaje, că sunt în siguranță.

„De vorbă cu bucureștenii. Oamenii sunt revoltați. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează.

Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban

Cum Orban sau vreun ministru nu-și asumă nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteală este prin vot pe 6 decembrie.

Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități din cauză că guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi.

PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție.

Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, iar vinovații, în frunte cu Iohannis și cu Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor” a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.