Aflată în plină campanie electorală, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de Facebook despre nemulțumirea oamenilor legată de bătaia de joc cu care Guvernul Orban i-a obligat să-și cumpere măști care nu oferă protecție în fața Covid-19.

Firea critică Executivul care, după ce i-a obligat pe români să cheltuie sume importante pe măști, i-a expus apoi infectării, asigurându-i prin mii de mesaje, că sunt în siguranță.

„De vorbă cu bucureștenii. Oamenii sunt revoltați. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează.

Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban

Cum Orban sau vreun ministru nu-și asumă nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteală este prin vot pe 6 decembrie.

Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități din cauză că guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi.

Citeste si:
Piedone: La centrul „Sf. Andrei” putem vaccina circa 240 de...
Piedone: La centrul „Sf....

PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție.

Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, iar vinovații, în frunte cu Iohannis și cu Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor” a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Citeste si:
Firea: „Nicuşor ne-a anunţat că mâine va face un act de corupţie,...
Firea: „Nicuşor ne-a anunţat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.