Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat, miercuri, că firma Altex va asigura echipamente în valoare de 200.000 euro pentru Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ.

„Îi mulţumesc în numele tuturor nemţenilor pentru gestul său nobil lui Dan Ostahie, CEO al Firmei Altex, care va asigura echipamente în valoare de peste 200.000 de euro pentru secţia ATI. Este un ajutor extrem de important, care vine într-un moment dificil pentru sistemul sanitar românesc în general şi pentru cel nemţean în mod special. În situaţii dramatice, care uneori par a fi fără rezolvare, Dumnezeu trimite oameni potriviţi în locurile potrivite şi aşa apar soluţii la toate problemele noastre. Datorită ajutorului nemţeanului nostru, secţia ATI va fi dotată cu ventilatoare mecanice, monitoare cu module pentru terapie intensivă, monitoare de transport, infuziomate, injectomate, tărgi şi videolaringoscop. Felicitări, Dan Ostahie, pentru implicare şi pentru faptul că vieţile multor semeni aflaţi în suferinţă vor putea fi salvate datorită ţie”, a scris Ionel Arsene pe pagina de Facebook.

Secţia ATI a SJU Piatra-Neamţ a fost distrusă în incendiul din 14 noiembrie, când 10 pacienţi internaţi cu Covid-19 au decedat.

Miercuri, DSP Neamţ a avizat şase paturi ATI la etajul 4 al SJU Piatra-Neamţ, care se alătură celorlalte două instalate într-un salon lângă Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.