Candidatul Pro România Bihor la Senat, Viorel Cataramă, a anunţat că, împreună cu o asociaţie a soţiei sale, va organiza două sesiuni de testare gratuită pentru noul coronavirus a populaţiei din municipiile Oradea şi Beiuş, deoarece aşa ar fi normal să se acţioneze pentru a lăsa oamenii sănătoşi să lucreze.

„Este o acţiune care nu s-a mai făcut. Pentru că noi promovăm ideea testării masive a populaţiei pentru a lăsa oamenii sănătoşi să lucreze. Considerăm că e o mare greşeală ca oamenii sănătoşi, de-a valma cu oamenii infectaţi, să nu poată munci, să nu se poată bucura de drepturi şi libertăţi, numai pentru că un guvern - susţinut în mod necondiţionat aici, în Bihor, de autorităţile locale - nu e capabil, nu e competent să facă acest lucru, aşa cum se întâmplă în alte ţări”, a declarat luni, în conferinţă de presă, Viorel Cataramă.

Candidatul a precizat că este vorba de asociaţia „Dr. Adina Alberts”, care va organiza testările în colaborare cu Viorel Cataramă şi cu suportul moral al Pro România. Prima testare va avea loc miercuri, la ora 13, în centrul municipiului Oradea, iar a doua se va organiza joi, la Beiuş. El a precizat că se vor folosi teste rapide Biocredit, cu acurateţe de peste 95%, fiind notificată Direcţia de Sănătate Publică, pentru a respecta toate prevederile legale.

În penultima sa conferinţă de presă din această campanie electorală, Viorel Cataramă a menţionat că aproape de la bun început a sesizat „plutind în aer blatul politic între PSD şi PNL, mai bine zis predarea necondiţionată a PSD-ului în braţele PNL-ului şi a domnului Bolojan”.

„N-am crezut că mi-e atât de uşor să depistez toate partidele din Bihor care s-au predat în mod necondiţionat în braţele domnului Bolojan şi ale PNL-ului. Toate felicitările mele pentru domnul Bolojan! Este singurul judeţ în care s-a realizat această performanţă, în care toate partidele - cu excepţia Pro România, evident - au devenit slujitorii de nădejde ai domnului Bolojan”, a spus el.

În deplasările sale zilnice în judeţul Bihor, Viorel Cataramă a observat că sloganul său „Alege libertatea” are din ce în ce mai mulţi adepţi, că mulţi oameni care suferă îi aduc la cunoştinţă diverse probleme cărora le aşteaptă rezolvare.

Citeste si:
Peste 2.300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultima săptămână
Peste 2.300 de cazuri noi de...

„Sunt aici pe baricade, lupt în continuare, am identificat duşmanul: frăţia ticăloşilor din Bihor, a partidelor politice subordonate, servitoare, ale domnului Bolojan, care conduce cu mână de fier, de multe ori, cu rezultate foarte bune. Repet: nu există judeţ care să mai aibă o astfel de performanţă, în care toate partidele politice, în afară de Pro România, să fie servitori ai unui alt partid politic sau personaj politic. Totuşi să ştiţi că e trist, iar rezultatele acestui troc se văd în nivelul de trai. Nimeni nu comentează, toată lumea se teme, primesc mesaje la recepţie, pentru că nu vor să apară alături de mine de frică să nu păţească ceva. Sub o formă sau alta îşi pot periclita locul de muncă, afacerea. Se ştie că plătiţi cea mai scumpă gigacalorie din ţară. Ceea ce vreau să spun este că renaşterea partidului Pro România aici este benefică mai ales din acest punct de vedere: că va lucra la baionetă cu autorităţile locale să dezvolte judeţul Bihor şi să crească nivelul de trai”, a conchis Viorel Cataramă, citat de Agerpres.

Citeste si:
Dacia Spring a primit un rating de 5 stele în cadrul testelor Green...
Dacia Spring a primit un...

Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2020 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.