Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei a fost depus joi seara la cinematograful „Dacia Mon Amour” din Piatra Neamţ, unde oamenii care au iubit-o au putut să-şi ia "rămas bun". Înmormântarea are loc azi, 22 noiembrie, la Cimitirul Eternitatea.

„Marea stea a teatrului şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a ajuns din nou pe scenă. De data aceasta însă, nu mai joacă! Lumina reflectoarelor Cinematografului Mon Amour va răspândi tristeţe în jur. Steaua Dragăi va lumina din cer", a fost scris pe pagina cinematografului.

Duminică (22 noiembrie), la ora 9.30, cortegiul funerar a ajuns pe Platoul Curţii Domneşti din Piatra Neamţ, unde a fost oficiat serviciul religios şi a fost acordat onorul militar. Conform programului, la ora 14.40, cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în faţa Teatrului Tineretului, potrivit Adevărul.

Actrița își va duce somnul de veci alături de soțul ei, Ionel Matei, decedat în 2014.

La înmormântare pot fi prezente maximum 100 de persoane, care să poarte mască de protecție și să păstreze distanța de 3 metri unul față de celălalt.

Citeste si:
STUDIU Poluarea aerului rămâne principala cauză a deceselor...
STUDIU Poluarea aerului...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.