O femeie de 42 de ani din localitatea Burleşti, judeţul Botoşani, a decedat după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, a precizat că femeia, care era imobilizată la pat, nu a putut să se salveze, ea fiind găsită carbonizată în casă, informează Agerpres.

Unul dintre copiii victimei a observat casa în flăcări şi a alertat vecinii, care, la rândul lor, au sunat la 112, chemând pompierii.

Localnicii au intervenit în primă fază pentru stingerea incendiului, însă nu au reuşit să oprească extinderea flăcărilor. Când au ajuns pompierii, locuinţa ardea în totalitate.

„În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă, însă, din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la cauzele decesului", a afirmat oficialului Poliţiei din Botoşani.

Femeia avea doi copii minori, unul de 11 ani, iar celălalt de 13 ani. Soţul acesteia decedase în urmă cu mai mulţi ani.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2020 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.