Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș a anunțat pe contul său oficial de Facebook că a fost infectat cu noul coronavirus și că se va auto-izola până când va fi testat negativ.

Președintele PNL Argeș a efectuat testul COVID în urma creșterii numărului de infectări, informează HotNews.

„Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populație: protejați-vă!”, a scris liberalul pe rețeaua socială.

„Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ. Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”, a adăugat acesta în mesajul de pe Facebook.

Joi, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, anunța că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv: „Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiții de vulnerabilitate pentru a se transmite”.

În aceeași zi, potrivit Mediafax, și președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că are coronavirus.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.