Vicepremierul Raluca Turcan a spus că nu i se pare un moment oportul organizarea târgurilor de Crăciun, în contextul pandemiei de coronavirus, făcând referire la o postare a primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, prin care a anuțat că au început pregătirile pentru târgul de Crăciun.

Să te ambiţionezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca şi cum i-ai arunca pe români în ghearele morţii. Chiar nu cred că este oportun să facem târguri de Crăciun şi cred că toţi edilii ar trebui să militeze public cât mai vizibil, în faţa oamenilor pe care îi reprezintă, pentru măsuri de distanţare fizică, de sănătate, de igienă personală”, a declarat vicepremierul.

Raluca Turcan a făcut referire și la primarii care nu respectă această măsură și continuă să organizeze târgurile de Crăciun, spunând că „pentru o mână de voturi amanetează sănătatea oamenilor”.

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a anunțat, printr-o postare pe Facebook făcută în urmă cu câteva zile, că au început pregătirile pentru târgul de Crăciun în orașul pe care îl conduce.

Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a scris Olguța Vsilescu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2020 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.