Îndrăgitul actor Florin Piersic, îndurerat de moartea actriței Draga Olteanu Matei, a scris un mesaj emoționant, în care și-a mărturisit dorul pentru toți colegii săi de scenă care au încetat din viață.

În ultimii ani, marii actori ai filmului și teatrului românesc s-au stins rând pe rând, printre aceștia numărându-se Tamara Buciuceanu, Sergiu Nicolaescu, iar acum, Draga Olteanu Matei.

Conștient că anii trec peste toată lumea, inclusiv peste actorii care au lăsat în urmă roluri nemuritoare, Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani, a scris un mesaj emoționant, în memoria actriței Draga Olteanu Matei.

Draga mea Dragă și iar Dragă, ne-ai parasit! Chirita mea și a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, parteneră de scenă si actriță minunată, eu, “mândrul” tău - cum m-ai botezat-îti voi duce lipsa, la fel ca și “fratelui” tău de o viață, Amza Pellea pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică . Te iubesc, scumpa mea!”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Sharon Stone a anunțat că face parte din echipa de tranziție a lui...
Sharon Stone a anunțat că...

Alexandru Arșinel și Sergiu Nicolaescu, profund îndurerați de moartea actriței Draga Olteanu Matei

Actorul Alexandru Arșinel a vorbit despre Draga Olteanu Matei, după ce a primit vestea că aceasta s-a stins din viață.

O mare actriță…Am avut bucuria să joc alături de dumneaei. N-am să uit că a renunțat la aplauze să mă împingă pe mine pe scenă că să acaparez succesul. De o generozitate extraordinară. O mare animatoare de teatru. Un om deosebit. Te gândești de fiecare dată să spui ceva special că să încurci pe toată lumea. N-ai ce să spui, decât că a fost o foarte mare actriță. Ce să inventezi despre Draga Olteanu? Ea era așa cum era, era imensă!”, a spus Alexandru Arșinel.

Victor Rebengiuc a declarat că teatrul și filmul românesc au pierdut un mare actor.

Citeste si:
Actrița Draga Olteanu Matei, înmormântată cu onoruri militare,...
Actrița Draga Olteanu Matei,...

Îmi pare rău să aud că Draga Olteanu Matei a murit. Se duce viaţa. Ne ducem”, a spus Victor Rebengiuc.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.