Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat că luminițele de sărbători vor fi aprinse în București anul acesta, explicând că problema iluminatului festiv este reglementată printr-un contract încheiat pe trei ani, care va expira la finalul acestui an.

Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între o companie municipală în subordinea Consiliului General și un operator privat.

Trebuie să avem un consiliu. Consiliul trebuie să schimbe Adunarea Generală a companiei, Adunarea Generală trebuie să schimbe Consiliul de Administrație (CA), iar CA să discute cu operatorul privat.

Contractul a fost semnat pe trei ani și va expira odată cu această iarnă, s-au executat lucrări pe 90% din ce se prevedea. Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”, a declarat primarul Capitalei.

Nicușor Dan a fost întrebat dacă luminițele vor fi aprinse de 1 decembrie, iar el a răspuns: „Este o decizie pe care o să o luăm. Dacă tot s-au pus, o să le aprindem”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2020 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.