Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a susținut, miercuri, într-o conferință de presă în care și-a prezentat bilanțul la 20 de zile de la preluarea mandatului, că nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice la DSP București, după detașările de la administrația spitalelor și de la universitatea de medicină.

Dan a precizat că a detașat la direcția de sănătate publică 200 de persoane de la administrația spitalelor (ASSMB), la care se adaugă 70 de studenți de la universitatea de medicină.

„În momentul acesta nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice”, a afirmat edilul.

Acesta a menționat că tot de la ASSMB au fost detașate 40 de persoane la serviciul de ambulanță și 50 de persoane la DSP Ilfov.

„Avem acorduri cu hoteluri, dacă e nevoie pentru carantinare. În acest moment o problemă este suplimentarea paturilor ATI”, a adăugat Nicușor Dan.

Acesta a mai precizat că în următoarele zile vor fi anunțate contracte pe zona medicală.

Primarul Capitalei că, în privința transportului public, a fost făcut un chestionar printre șoferi și vatmani. „Am identificat care sunt liniile cu aglomerare la liniile de vârf și zonele și intervalele orare la care se întâmplă ca pasagerii să nu poarte mască și vom acționa”, a adăugat acesta, potrivit g4media.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2020 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.