Primarul Sectorului 5 al Capitalei a anunțat că nu renunța la iluminatul festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Edilul a precizat că vor fi folosite vechile echipamente și nu vor fi făcute alte achiziții. În Sectorul 6, însă, primarul le propune bucureștenilor să amâne această investiție.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian-Victor Piedone Popescu, a anunțat că nu renunța la iluminatul festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Edilul șef a precizat că vor fi folosite vechile echipamente și nu vor fi făcute alte achiziții. De asemenea, Piedone a explicat de ce nu renunță: nu vrea să le fure copiilor Crăciunul.

„Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminițele și ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie. Nu vom face nicio achiziție nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem. Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19. Vom folosi ornamentele și luminițele atât în centru, dar și pe străduțele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5.”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu.

În Sectorul 6, însă, primarul Ciprian Ciucu le propune bucureștenilor să amâne această investiție. Primăria Sectorului 6 are un contract cadru prin care ar trebui să cheltuiască 500.000 de euro pe iluminatul de Crăciun, însă noul primar spune că i se pare de prost gust și că banii ar putea fi folosiți pentru realizarea unei grădinițe.

Ciucu a mai promis că anul viitor va schimba lucrurile astfel încât bucureștenii să aibă iluminat festiv de calitate la un preț corect, menționează antena3.ro.

Citeste si:
Cumpărături de Crăciun: cum să-ți iei de toate, fără a depăși bugetul
Cumpărături de Crăciun: cum...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.