Premierul Ludovic Orban a adus miercuri dimineaţă laude adresate preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a apărat Guvernul Orban în contextul tragediei de la Piatra Neamţ, precum şi situaţiei pandemice din ţară.

„Suntem mândri de preşedintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilităţii naţionale. Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate”, a scris miercuri dimineaţă premierul Ludovic Orban pe Facebook.

Mai departe, liderul PNL aminteşte că şeful Statului a obţinut o finanţare europeană de 80 de mld de euro şi asigură că partidul acestuia nu-l va implica pe Iohannis în disputa politică.

„Klaus Iohannis a reuşit să obţină o finanţare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României. Vom continua să apărăm Instituţia Preşedintelui şi nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, a mai subliniat Ludovic Orban.

Orban susține că Iohannis este un om care insuflă încredere poporului român.

Citeste si:
Iohannis: Capacitatea de testare de 50.000 de teste zilnice nu s-a...
Iohannis: Capacitatea de...

„Klaus Iohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor. Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării.”, a mai adăugat OrbanTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.