Victor Rebengiuc a declarat că teatrul și filmul românesc au pierdut un mare actor, după ce Draga Olteanu Matei a încetat din viață, miercuri, 18 noiembrie.

Îmi pare rău să aud că Draga Olteanu Matei a murit. Se duce viaţa. Ne ducem”, a spus Victor Rebengiuc.

Actorul a spus că, încetul cu încetl, dispar toți actorii din generația veche, el fiind printre ultimii încă în viață.

„Ne ducem, eu sunt unul dintre ultimii rămaşi din vechea generaţie. Ne vine rândul, nu am venit aici pentru vecie, cel puţin eu”, a mai spus Victor Rebengiuc, potrivit adevarul.ro.

Actriţa Draga Olteanu Matei a decedat în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Aceasta fost transferată, vineri seara, de la Spitalul din Piatra-Neamţ la UPU a Spitalului „Sf. Spiridon" din Iaşi, după ce a suferit o hemoragie digestivă superioară. Aflată în stare gravă, actriţa a comunicat cu echipa medicală, a dat date despre istoricul medical, despre tratamentul pe care îl urmează, apoi a fost supusă unor investigaţii medicale.

După ce a fost stabilizată, Draga Olteanu Matei a fost sedată şi internată la Terapia Intensivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hematologie a unităţii medicale.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2020 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.