Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-ar fi prezentat în mai multe medii pe Daniel Doboș drept consilier personal și viitor șef al Poliției Locale Sector 1.

După ce în presă a ieșit un scandal de proporții pentru că Daniel Doboș a făcut 15 ani de închisoare pentru două crime comise, Clotilde Armand se distanțează de acesta și susține că nu îi va fi nici consilier persoanal și nici șef al Poliției Locale Sector 1.

„Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică. L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din poliția locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare.”, scrie Clotilde Armand pe Facebook, la două zile de la izbucnirea scandalului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.