O femeie dintr-o comună din Alba a fost filmată de camerele de supraveghere cum înşală o vânzătoare cu un pachet de ţigări. Imaginile sunt comentate şi de primarul localităţii.

Incidentul a avut loc într-un magazin din comuna Şpring. Femeia, care nici nu poartă mască în interior spre deosebire de restul clienţilor, reuşeşte să înşele vigilenţa vânzătoarei pe care o înşală cu un pachet de ţigări.

Cumpărătoarea primeşte pachetul, dar în bagă în buzunar şi spune că nu l-a primit: „Cea mai diplomată hoaţă din Vingard. Bagă pachetul de ţigări în buzunar şi se jură că nu l-a primit. Şi cere al doilea”, spune un bărbat care a postat imaginile pe Facebook.

„Toată ziua nu lucrează nimic stau numai cu mâinile în buzunare mai fac şi pe prostul că n-au primit ţigările ruşine sa le fie”, comentează un cititor. Primarul Iulia Stănilă a comentat incidentul şi a precizat că femeia respectivă nu va mai primi ajutorul social.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.