Medicul erou, care era de gardă sâmbătă seara, în ATI Piatra Neamţ, când secţia a luat foc, a fost transportat la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

Aeronava Tarom care îl transportă pe medicul erou Cătălin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia a decolat, duminică dimineaţa, de pe Aeroportul Otopeni.

Medicul este atent monitorizat de un echipaj SMURD. Pe parcursul nopţii, medicul rănit a fost transferat cu o autospecială de la Piatra Neamţ la Iaşi. De pe aeroportul ieşean, pacientul a fost luat de o aeronavă militară şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost stabilizat, potrivit mediafax.ro

Cine este Cătălin Denciu, medicul care a intrat în flăcări pentru pacienții săi

Cătălin Denciu, medicul care a intrat la propriu în flăcări pentru pacienții săi, are 48 de ani și este specializat în terapie intensivă. Va fi dus duminică cu o aeronavă militară, în Belgia, pentru tratament de specialitate, după ce a suferit arsuri grave.

Medicul este fost coleg de facultate și prieten al ministrului Sănătății, care s-a implicat personal în intervenția de după accident. De altfel, Nelu Tătaru a fost alături de Cătălin Denciu în aeronava care l-a transportat din Iași la București.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.