Doamna doctor Emilia Biber, al Spitalului municipal Alexandru Simionescu, a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Colegii au exprimat doar cuvinte de laudă la adresa dânsei.

Decesul doamnei doctor a fost anunțat de membrii spitalului municipal Hunedoara printr-un mesaj pe pagina lor de Facebook, informează Adevărul.

„Este un moment de răscruce şi o grea pierdere pentru toţi cei care i-au fost colegi, pacienţi sau prieteni. A fost o persoană care a dat, în mod constant, dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament. S-a bucurat de stima colegilor, a pacienţilor şi a părinţilor acestora. Decesul cauzat de COVID-19 al doamnei doctor întristează deopotrivă lumea medicală şi comunitatea hunedoreană. Conducerea spitalului municipal este alături de familia îndurerată şi transmite, pe această cale, sincere condoleanţe”, au transmis reprezentanţii Spitalului municipal Hunedoara.


Spitalul Municipal ”Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara este astăzi îndoliat de dispariţia doamnei doctor Emilia Biber,...

Publicată de Spitalul Municipal "Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara - Pagina Oficiala pe Vineri, 13 noiembrie 2020


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.