După o serie de discuții cu membrii PSD de la Sectorul 4, Gabriela Firea afirmă că „apelurile noastre pentru redeschiderea școlilor au fost justificate și că încăpățânarea Guvernului Orban de a închide toate școlile din România riscă să compromită total educația elevilor”.

Fostul Primar al Capitalei atrage din nou atenția asupra consecințelor închiderii tuturor școlilor din România, în contextul în care atât Comisia Europeană cât și Organizația Mondială a Sănătății au recomandat ca școlile să rămână deschise.

„Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor școlilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomandă statelor UE să nu închidă școli, pentru a nu riscă să aibă „o generație covid pierdută”, afirmă Gabriela Firea pe pagină de Facebook

„Am discutat acest subiect grav cu social-democrații de la sectorul 4 al Capitalei. După raportul CE și recomandările OMS Europa, cu atât mai aberantă și mai de neînțeles este îndârjirea cinicā a lui Orban de a închide școlile pentru copii, dar de a le deschide pentru alegerile dorite cu ardoare de partidul său, pentru a lua voturile românilor înainte de a se compromite total în fața lor!”, a mai scris Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.