Un bărbat surprins de poliţiştii locali în timp ce arunca deşeuri provenite din construcţii într-un loc nepermis, pe un teren din zona industrială a municipiului Constanţa, a fost amendat cu 30.000 de lei.

Amenda a fost dată după ce, cu doar câteva zile în urmă, un agent economic a fost sancţionat contravenţional cu 40.000 de lei, pentru aceeaşi faptă.

„Depozitarea deşeurilor pe domeniul public atrage sancţiuni usturătoare, dar acest lucru pare să nu îi mai sperie pe constănţeni. La doar câteva zile după ce administratorul unei societăţi comerciale a fost sancţionat cu 40.000 de lei pentru aruncarea deşeurilor în loc nepermis, poliţiştii locali au aplicat unei persoane fizice o sancţiune de 30.000 de lei pentru aceeaşi faptă. Un bărbat a fost surprins de agenţii noştri tot în zona Industrială în timp ce abandona deşeuri provenite din construcţii", informează comunicatul de presă transmis de Primăria Constanţa.

Conform sursei citate, agenţii au dispus, de asemenea, şi sancţiunea complementară de ridicare a deşeurilor, curăţarea terenului şi eliminarea corespunzătoare a gunoiului, conform legislaţiei în vigoare.

Autoritățile din Constanța susțin că aceste fenomene antisociale afectează populația și bunăstarea orașului și îndeamnă cetățenii care sunt martori la astfel de cazuri să semnaleze cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205 - Dispecerat sau 0799/606142 - WhatsApp - Direcţia Generală Poliţia Locală": 0241.484.205 - Dispecerat sau 0799/606142 - WhatsApp - Direcţia Generală Poliţia Locală, informează Agerpres.

Citeste si:
Fechet a participat la descinderi împotriva arderilor ilegale de...
Noul ministru al Mediului,...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.