Patru localnici din judeţul Maramureş sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări descoperite în urma unei percheziţii efectuate în comuna Sarasău, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Iulia Stan.

Potrivit acesteia, poliţiştii de frontieră au descoperit şi confiscat, în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de 18.000 pachete cu ţigări, în valoare de 210.600 lei, precum şi 2 autovehicule folosite la activitatea infracţională.

Patru maramureşeni, trei bărbaţi şi o femeie, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se desfăşoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

„În data de 10 noiembrie a.c., începând cu ora 10.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pe raza localităţii de frontieră Sarasău, judeţul Maramureş. Percheziţia s-a desfăşurat la un imobil, în prezenţa proprietarilor, doi cetăţeni români, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 39, respectiv 42 de ani. Pe timpul percheziţiei s-au descoperit, într-un solar, 18 colete cu ţigări care conţineau 18.000 pachete cu ţigări, de provenienţă Republica Moldova şi Duty-Free. Tot la locaţia respectivă au fost descoperiţi, ascunşi în podul casei, respectiv în beciul imobilului, doi bărbaţi, cetăţeni români, în vârstă de 33 şi 41 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş, implicaţi în activitatea infracţională" a precizat Iulia Stan.

Totodată, au mai fost descoperite două autovehicule, unul înmatriculat în Polonia având spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor, iar celălalt fără număr de înmatriculare. Autovehiculele au fost ridicate şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, informează Agerpres.

Citeste si:
VIDEO Cum fură o femeie un pachet de ţigări chiar din fața vânzătoarei
VIDEO Cum reuşeşte o femeie...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.