Fostul ministru PSD al Sănătăţii reacţionează după ce preşedintele Iohannis a dat vina pe social-democraţi pentru lipsa vaccinului antigripal şi acuză, la rândul său, că guvernul PNL nu a cumpărat dozele necesare.

„Iohannis și Orban, grup organizat de criminali mincinoși

Peste 8.000 de morți cu zile sub regimul penelist, iar pe Iohannis încă îl mai rabdă pământul cu minciunile lui slinoase!...

În 12 August 2019, mincinosule, Guvernul PSD a inițiat procedura de achiziție publică pentru un contract-cadru de 8 milioane de doze de vaccin gripal tetravalent inactivat în valoare de 86.460.000 lei + TVA.

Contractele subsecvente au fost lăsate pe masa ministrului Sănătății cu termene precise de livrare: 20 septembrie, 20 octombrie, 10 noiembrie și 30 noiembrie 2019!

Unde sunt cele din 2020 penelistule, mincinos și violator de Constituție?

Unde sunt cele care trebuiau cumpărate de peneliști în 2020? Medicii de familie nu au primit nici acum dozele necesare pentru bolnavii cronici! Doar praf în ochi!

Bodog: Ca să înțelegeți, oameni buni: PNL scade în sondaje, așa că Iohannis a ieșit iar din bârlog să acuze PSD

Ca să îmi înțelegeți, oameni buni, supărarea: PNL scade vertiginos în sondaje, așa că Iohannis a ieșit iarăși din bârlog să acuze pe nedrept PSD. De data aceasta, Iohannis a mințit în legătură cu vaccinul antigripal.

Acesta lipsește din farmacii nu din cauza PSD, ci din cauza incompetenței Guvernului condus de Sică Mandolină.

Aveți DOVADA mai jos dar și pe portalul SEAP! (http://e-licitatie.ro/.../not.../ca-notices/view-c/100084817)

De ce nu au fost livrate aceste cantități?

Iohannis ar trebui să îi ia la rost pe favoritul său Victor Costache, pe actualul ministru Nelu Tătaru și pe Lucovid Orban. Aceștia sunt vinovații adevărați pentru criza vaccinului antigripal!”, a scris fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, miercuri, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.