CFR Călători a anunțat, sâmbătă că 11 trenuri destinate navetei elevilor vor fi suspendate temporar. Conducerea CFR îndeamnă în continuare călătorii să respecte măsurile de protecție și să păstreze biletele în cazul unui eventual control.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, începând de luni vor fi suspendate temporar următoarele trenuri, destinate navetei elevilor:


 1. R2207, în relaţia Arad - Curtici.

 2. R2210, în relaţia Curtici - Arad.

 3. R2232, în relaţia Timişoara Nord - Remetea Mică.

 4. R2233, în relaţia Remetea Mică - Timişoara Nord.

 5. R2606, în relaţia Arad - Timişoara Nord.

 6. R9612, în relaţia Buziaş - Timişoara Nord.

 7. R9665, în relaţia Timişoara Nord – Stamora Moraviţa.

 8. R9666, în relaţia Stamora Moraviţa - Timişoara Nord.

 9. R2703, în relaţia Subcetate – Simeria.

 10. R2724, în relaţia Simeria – Subcetate.

 11. R2188, în relaţia Lugoj – Margina.

CFR amintește că purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Păstrați biletul de tren și după efectuarea călătoriei și la ieșirea din gară, pentru a-l putea prezenta autoritaților statului, în cazul verificarii scopului călătoriei, la tranzitarea altor localități, sau efectuarea călătoriei în intervalul orar 23:00 - 05:00, informează antena3.ro

Citeste si:
Elevii din Arad vor primi 3.000 de tablete pentru învățământul online
Elevii din Arad vor primi...

„În conformitate cu Art. 4 lit. C din Hotărârea 52 a CNSU care prevede excepțiile privind interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei: este indicat să păstrați biletul de călătorie până la sosirea la domiciliu, pentru un eventual control.”, au mai transmis reprezentanții CFR Călători.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.