Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că autoritățile fac eforturi pentru ca toți cei care folosesc transportul public din București să fie în siguranță. El a anunțat aplicarea unor chestionare șoferilor și vatmanilor pentru identificarea situației din teren.

Nicușor Dan a anunțat vineri seara, printr-o postare pe Facebook, că a analizat la sediul Societății de Transport București măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii de coronavirus.

„Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii și pe ore, despre dezinfecția în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măștii în interiorul acestora.”

Primarul Capitalei a mai menționat că va aplica un chestionar pentru conducătorii transporturilor în comun.

„Am convenit aplicarea unui chestionar pentru șoferi și vatmani, în urma căruia vom obține o imagine mai exactă a situației din teren și care ne va ajuta să luăm decizii informate.”

Citeste si:
Bilanț COVID-19: 8.072 cazuri noi de persoane infectate cu SARS –...
Bilanț COVID-19: 8.072 cazuri...

Specialiștii spun că transportul public în comun este principala sursă de transmitere a COVID-19 în momentul de faţă.

„Vom face eforturi suplimentare pentru ca toți cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranță”, a scris Nicușor Dan.

Citeste si:
Nicușor Dan dă vina pe Firea că Spitalul Balș și Colentina nu au...
Nicușor Dan dă vina pe Firea...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.