Amin Zahra, un tânar din Israel, mutat în urmă cu 10 ani la Timișoara pentru a urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie și devenit între timp cetățean român, lucrează că medic rezident într-o secție ATI din Ploiești, iar pe pagină sa de Facebook atrage periodic atenția cu privire la gravitatea Covid-19.

În ultima sa postare de pe Facebook, Amin Zahra a afirmat că nu mai sunt locuri și este sunat de pacienți disperați.

„Un domn mă sună disperat, „știu că nu aveți locuri, dar vă rog frumos, faceți ceva, l-am pierdut pe fratele meu, nu vreau să o pierd și pe soția mea”, a scris Amin Zahra.

„Am ajuns într-un punct în care suntem sufocați, nu de măști, pentru că pe alea, NU le-ați purtat... mă refer la sistemul medical.

Tot mai mulți medici sunt infectați, am ajuns să mă uit cu teamă la telefon când sună, pentru că știu deja ce trebuie să spun, replică e aceeași: NU SUNT LOCURI! Acum va întrebați de ce am ajuns aici?!

Citeste si:
Testul PCR al medicului Cătălin Denciu: Pozitiv la Floreasca,...
Testul PCR al medicului...

Este strigător la cer să auzi ca avem 10000 de cazuri și voi încă nu credeți.

Și ca să vă răspund la întrebare: „De ce am ajuns aici?”

Am ajuns pentru că: S-a sfidat orice regulă de bun simt, ați negat orice adevăr, lovind in medici, ați promovat doar minciuna și petrecerile.

Și noi medicii ducem o luptă tot mai grea zi de zi. Și nu, nu plecam „pozitivi”, spre casă, nu ai cum, când auzi rugămințile pacienților : „aveți grijă de mine, că am nepoatele de crescut și nu mă au decât pe mine”, „am o fiică care mă așteaptă, oare o să îmi revin?”.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19 în România: 9.005 cazuri noi și 171 de decese
Bilanțul Covid-19 în România:...

Viața asta este nedreaptă!

Totul este trist în jurul nostru, oamenii sunt tot mai disperați și panicați.

Știți ce e trist, că vor murii oameni nevinovați, oameni care au încercat se duc o viață normală, respectând niște reguli, dar care nu au avut loc de voi”, a mai scris acesta pe Facebook.

Citeste si:
8 locuri din lume în care fotografiatul este interzis prin lege
8 locuri din lume în care...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.