Timişoara a atins, joi, indicele de infectare cu SARS-CoV-2 de 6,51 la o mie de locuitori, iar 40 de localităţi au depăşit pragul de 6, după ce, în timp ce în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 550 de persoane cu COVID, din care 264 sunt din Timişoara.

În această dimineaţă, numărul total de persoane internate infectate cu SARS-CoV-2 a ajuns la 367, cu 41 de internaţi pe secţiile ATI, iar trei cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus, potrivit Prefecturii Timiş.

De la începutul pandemiei, în judeţ s-au înregistrat 245 de decese, dintre care două în ultimele 24 de ore.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat că au rămas active 22 de focare, după ce două au fost declarate închise, respectiv cele de la cluburile sportive din Timişoara şi Ghiroda.

În această dimineaţă, opt unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Timiş au intrat oficial în carantină COVID, pentru 14 zile, respectiv Ghiroda (8,26, fără Giarmata Vii), Dudeştii Noi (8,65), Dumbrăviţa (8,49), Becicherecu Mic (7,10), Fibiş (10,91), Giroc (7,93, cu satul aparţinător Chişoda), Pesac (9,3), Moşniţa Nouă (7,32, cu satele aparţinătoare Moşniţa Veche, Albina, Urseni şi Rudicia).

Citeste si:
Tătaru: „Vom achiziționa vaccinuri pentru întreaga populație”
Tătaru: „Vom achiziționa...

Intrările şi ieşirile în şi din aceste localităţi se fac pe baza unei declaraţii pe propria răspundere, informează Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.