Primarul general al Capitalei a anunțat marți că stimulentul pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit în 9 noiembrie.

Nicușor Dan spune că necesarul este de 28 de milioane de lei, iar singurii bani pe care i-a găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei și popriri pentru 80 de milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, a anunțat că amână plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsă de bani.

Reprezentanții instituției spuneau că plata este „amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare”.

„Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la guvern, iar apoi ne vom putea onora obligațiile față de adulții cu dizabilități din Capitală.

Citeste si:
Jandarmeria București: „Ceremoniile sunt permise cu cel mult 400 de...
Jandarmeria București:...

Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei și popriri pentru 80 de milioane de lei. În condițiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei", a anunțaat Nicușor Dan pe Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.