Premierul Ludovic Orban a declarat că luni, la ora 19.00, va avea loc o nouă reuniune a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia va fi analizată măsura de introducere a portului măştii şi în spaţiile deschise pentru toate judeţele în care se depăşeşte rata de infectare de 1,5 la mie.

Astăzi o să mai avem la ora 19.00 o reuniune a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. La reuniunea CNSU vom actualiza lista ţărilor şi măsurile care se impun în funcţie de evoluţia indicelui de răspândire. De asemenea, CNSU va analiza măsura de introducere a portului măştii şi în spaţiile deschise pentru toate judeţele în care se depăşeşte rata de infectare de 1,5 la mie. Asta va fi o propunere din partea CNSU, ea trebuie transpusă în Hotărâre de guvern. Din cauză că sunt plecat mâine şi poimâine în vizită oficială în statul Israel, vom face şedinţă de Guvern joi şi, cel mai probabil, joi vom adopta modificarea la hotărârea privind starea de alertă", a declarat Ludovic Orban, luni, la plecarea de la sediul MAI, potrivit Agerpres.

Acesta a participat la videoconferinţa organizată de Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, împreună cu comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă şi prefecţii.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.