Premierul Ludovic Orban a declarat că de Ziua Națională nu se va mai organiza parada ca în anii trecuți, dar vom sărbătorii cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.

Normal că vom sărbători Ziua Naţională, dar vor fi respectate toate regulile de protecţie sanitară (...) Cu siguranţă nu va mai fi acea paradă. Cu siguranţă, nemaifiind parada, nu va mai exista motiv ca oamenii să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în condiţii mult mai stricte, care să ţină cont de numărul maxim de persoane în spaţiu deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli pe care le vom respecta cu stricteţe”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă ar putea fi organizată o paradă la care lumea să participe online, iar premierul a spus că va fi luată o decizie definitivă în jurul datei de 14 noiembrie.

Obiectivul nostru este să reducem numărul de persoane care contractează acest virus pervers. Vom vedea condiţiile concrete. Cel mai probabil vom reglementa în Hotărârea de Guvern prin care vom prelungi starea de alertă, care va fi adoptată în jurul datei de 14 noiembrie”, a mai spus Orban, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2020 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.