Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 75.000 de lei în urma a trei evenimente private organizate, sâmbătă seara, în Bucureşti, informează, duminică, Poliţia Capitalei. La una dintre petreceri, printre participanţi s-au aflat Adrian Copilul Minune şi Tzanca Uraganul.

Potrivit sursei citate, sâmbătă seara, în jurul orei 21:10, Secţia 23 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli.

Toţi participanţii au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

În cauză a fost întocmit şi un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Un alt eveniment similar a avut loc şi în Sectorul 5 al Capitalei. În jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că, într-un pub din Sectorul 5, se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment.

La adresă s-au deplasat echipaje ale Secţiei 17 Poliţie, iar în interiorul locaţiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

În urma intervenţiei poliţiei, toţi participanţii au plecat, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispoziţiilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei 20, acţionând pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 au identificat un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.

La acest eveniment poliţiştii au identificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Citeste si:
Astăzi expiră polițele RCA emise de Euroins. Ce amenzi riscă...
Astăzi expiră polițele RCA...

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei, informează Agerpres.

Potrivit unor surse, la petrecerea din penthouse, printre participanţi s-ar fi aflat Adrian Copilul Minune şi Tzanca Uraganul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2020 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.