Analist politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, arată că marile țări ale lumii au revenit în lockdown, dar în România, deși președintele Klaus Iohannis cunoaște gravitatea situației, nu se va adopta o astfel de măsură pentru că sunt mai importante alegerile parlamentare.

„În urmă cu 2 săptămâni anunțam aici că gravitatea situației va impune un LOCKDOWN INTERNAȚIONAL, în paralel cu pregătirea veselă și inconștientă de alegeri în România:

Un lockdown mondial, previzibil, discutat deja în marile cancelarii. Eu am informația din interiorul Guvernului Germaniei, conform căreia, marile puteri care includ aici și Uniunea Europeană în bloc, dar și Rusia, China și chiar și Turcia, discută în acest moment posibilitatea unui închideri a lumii, undeva între 15 și 20 noiembrie, timp de o lună, până în buza Crăciunului 2020.

Asta înseamnă o stare de urgență generalizată, cu regulile implicate de restricționare totală a contactelor inter-umane în afara celor necesare, tocmai pentru ca să limiteze efectul pandemiei. Atunci, în acest context de lockdown mondial, alegerile din România ar pica exact în mijlocul acestui lockdown și devin nepotrivite împotriva valului”, scrie Gușă pe Facebook.

Acesta este de părere că Iohannis își continuă activitate într-o manieră asemănătoare fostului președinte, Traian Băsescu, prin faptul că declarațiile din pandemie sunt dedicate strict scopului electoral.

Citeste si:
Iohannis îndeamnă românii să meargă la vot, „ca să nu păţim ca în...
Iohannis îndeamnă românii să...

„Nu e cazul să mai insist arătând de câte ori e mai proastă situația în spitalele românești decât în cele din vestul Europei, specialiștii bine informați operează însă cu ideea că peste cca 1 săptămână SISTEMUL ATI VA CRĂPA sub afluxul de pacienți cu comorbidități ce vor avea nevoie de terapie intensivă,cu intubare inclusă.

Ce e grav este că Iohannis are cunoștință despre acest lucru, dar își continuă recitalul „SALVĂRII ROMÂNIEI PRIN ALEGERI PE 6 DECEMBRIE”, dată la care românii ar trebui să stârpească COVIDU', fix prin votul anti PSD... Când acum 10 ani am scris cartea „UN OSPICIU NUMIT ROMÂNIA. CRONICA UNUI EȘEC PREMEDITAT.” , mărturisesc că îl aveam în minte ca „șef de ospiciu” pe inconștientul BĂSE, secondat solid de către „infirmierii nebuni” și ei de tipul COLDEA, MAIOR, KOVESI, ș.a. Cunoscându-l pe Klaus Iohannis încă de prin 2001, n-aș fi mizat pe această defectare majoră a sa, relevată azi prin declarațiile din pandemie dedicate strict scopului electoral, un Iohannis care upgradează clar evoluția de tip ȘEF DE OSPICIU a fostului BĂSE ...”, mai scrie analistul politic.

Citeste si:
Ponta: „După alegeri o să spună că sunt multe cazuri și o să ne...
Ponta acuză Guvernul Orban:...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.