Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi dimineața, că guvernul ar trebui să cântărească foarte bine oportunitatea organizării alegerilor pe data de 6 decembrie, având în vedere că România ar putea trece de 6000 de infectări pe zi.

Cele mai importante declarații făcute de Marcel Ciolacu:

Guvernul ar trebuie să cântărească foarte bine oportunitatea alegerilor pe 6 decembrie. Președintele spune că indiferent câți morți avem să ținem alegerile.

Dacă noi mai vorbim de alegeri și peste o săptămână de campanie de electorală avem 6000 de infectări pe zi, ceva nu funcționează în statul român. Părerea mea e să ascultăm ce spun specialiștii

Din punctul nostru de vedere, specialiștii trebui sa iasă și sa spună dacă este oportun sau nu. Nu ziua votului este problema mea, ci campania electorală. Cum poți cu o campanie sa stopezi un trend ascendent? E o aberație. Nu avem o problemă cu data alegerilor, ci cu prioritățile românilor. Prioritățile sunt sănătatea, nu alegerile.

Important este ce prioritate avem acum. Stopăm acest trend ascendent sau îl multiplicăm doar pentru că Iohannis vrea alegeri?

Până pe data de 6, când începe campania, legea (care permite amânarea alegerilor – n. red.) va fi trimisă la promulgare și președintele să hotărască ce vrea să facă


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Octombrie 2020 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.