Fostul lider PSD, Liviua Dragnea, aflat în detenție la penitenciarul Rahova, a primit miercuri, la împlinirea vârstei de 58 de ani, urări de „La Mulți Ani” și mesaje de încurajare de la liderul PSD Neamț Ionel Arsene și de la Codrin Ștefănescu, fost secretar general PSD.

„Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!”, a transmis Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

„Astazi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multa sanatate si multa putere, ca sa treci cu bine si prin aceasta cumplita încercare! Trebuie sa rezisti cu orice pret! Pentru ca te așteapta familia, prietenii si foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris și Codrin Ștefănescu.

Organizația PSD Teleorman a distribuit și ea postarea lui Codrin Ștefănescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Octombrie 2020 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.