Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a răspuns luni seară adversarilor politici care i-au reproșat în repetate rânduri că da vina pe populație pentru numărul mare de cazuri Covid-19.

„N-am dat vina pe nicio populație. Populația n-a înțeles că suntem în aceeași luptă. Un coleg de-al dumneavoastră, într-o dimineață, mă întreba într-un interviu (...) trebuie să înțelegem că avem un singur teren, mingea este un virus, nu răspunde la niciun fluier de arbitru. Toți trebuie să facem un zid. Cei care cădem din acest zid sunt preluați de sistemul medical și îi tratăm, dar dați-ne voie să tratăm un număr mic de cazuri pentru a putea să nu creăm acea degringoladă sau acea suprapopulare a Terapiilor Intensive și să nu venim cu un număr exagerat de cazuri în care să căutăm paturi prin toată țara aceasta, să întindem un personal medical care de opt luni de zile sunt tot aceeași și în același timp să existe în partea cealaltă oameni care spun că nu există...”, a spus Nelu Tătaru la B1 Tv.

Întrebat cum se înțelege cu Alexandru Rafila, Nelu Tătaru a spus: „Am colaborat ca profesioniști. Politic, v-am spus, nu discut în acest moment, prefer să rămân același profesionist în continuare”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.