Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a anunțat că plata stimulentului financiar pentru adulții cu handicap din București a fost amânată din lipsă de fonduri.

Vlad Voiculescu acuză administrația Firea că a ales să lovească în oameni vulnerabili pentru o răzbunare politică și îi asigură pe toți că vor primi ajutorul promis după ce noua administrație își va prelua mandatul.

„În atenția beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, într-o postare pe Facebook.

Vlad Voiculescu, propus viceprimar de USR PLUS, o acuză pe Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook, că a ales să lovească în beneficiarii acestui ajutor, pentru a se răzbuna politic.

„Mă așteptam și totuși speram ca Firea și PSD să nu coboare din nou atât de jos. La fel cum cei mai aprigi dictatori își folosesc cetățenii, chiar pe cei mai vulnerabili, ca scut, administrația Firea a ales să lovească în adulții cu handicap din București pentru o răzbunare politică: vor să facă să pară că noi am fi oprit plățile și să capitalizese pe asta pentru alegerile parlamentare!

După ce toată campania a mințit că noi am vrea să tăiem stimulentele pentru cei cu handicap, astăzi aflăm că Gabriela Firea și PSD – încă la butoane – nu au alocat fondurile necesare pentru aceste ajutoarele financiare!

În prag de iarnă lasă oameni în situații vulnerabile fără bani doar ca bieții oameni să creadă că noi – care nu am preluat încă mandatele – am fi făcut asta.

Ca Viceprimar responsabil pentru domeniul social după votul colegilor consilieri, îi asigur pe toți cei înscriși în program că vor primi ajutorul promis după ce ne vom prelua mandatul. Cred că am fost cu toții cât se poate de clari în campanie în legătură cu asta.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Îi rog de asemenea pe cei din Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) să transmită acest mesaj clar tuturor celor afectați și vă rog și pe dumneavoastră să dați mesajul mai departe!

PS Până acum, banii au ajuns la oameni de fiecare dată în ultima zi a lunii, cu o singură excepție: luna trecută au venit mai devreme, pe 23 ale lunii. Pe 27 erau alegeri, deh”, a mai scris Voiculescu pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Octombrie 2020 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.