Municipiul Braşov a depăşit luni pragul de 3 cazuri de Covid-19 la 1000 de locuitori, ceea ce înseamnă că trece sub scenariul roşu.

Luni dimineaţă, brașovenii au primit un msaj RO-Alert prin care au fost anunțați că municipiul Brașov a ajuns la o incindenţă de 3,03 cazuri la 1000 de locuitori, scrie brasovmetropolitan.ro.

„Atenție! În municipiul Brașov nivelul de răspândire a noului coronavirus este ridicat – peste 3 la o mie de locuitori. MASCA este obligatorie în spațiile deschise și în cele închise! Școlile își vor desfășura cursurile online. Activitatea în interior a restaurantelor, cafenelelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri de noroc este interzisă”, este msajul Ro-Alert.

În scenariul roşu, toate unităţile de învăţământ îşi vor suspenda activitatea fizică şi vor trece online. De asemenea, toate evenimentele publice vor fi suspendate, vor fi închise sălile de spectacole, cinematografele, sălile de jocuri de noroc, restaurantele, cafenelele.

În prezent, şapte localităţi din judeţul Braşov au o incidenţă mai mare de 3 cazuri de Covid-19 la 1000 de locuitori.

Citeste si:
Primăria Brașov a amenajat un centru de recoltare pentru testarea...
Primăria Brașov a amenajat un...

Este vorba despre Sânpetru – 3,96, Părău – 3,90, Şinca Nouă – 3,56, Ghimbav – 3,31, Hărman – 3,22, Cristian – 3 – 10 şi Braşov – 3.03.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.