Ministrul Învăţământului, Monica Anisie, solicită Inspectoratului Şcolar Maramureş o anchetă după ce a aflat, din mediul online, că elevii unei şcoli din localitatea maramureşeană Borşa au fost pălmuiţi de o profesoară în timpul orelor, informează Ziare.com.

După ce o profesoară din Maramureș a lovit mai mulți elevi, Monica Anisie a cerut desfășurarea unei anchete.

„Astazi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le că luni dimineață să înceapă o ancheta la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate masurile necesare impuse de lege" a scris aceasta pe Facebook.

„Ma întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli", a adaugat Anisie.

Citeste si:
Liviu Pop a demisionat din PSD: „Este o decizie grea pentru mine”
Liviu Pop a demisionat din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.