Ministrul Învăţământului, Monica Anisie, solicită Inspectoratului Şcolar Maramureş o anchetă după ce a aflat, din mediul online, că elevii unei şcoli din localitatea maramureşeană Borşa au fost pălmuiţi de o profesoară în timpul orelor, informează Ziare.com.

După ce o profesoară din Maramureș a lovit mai mulți elevi, Monica Anisie a cerut desfășurarea unei anchete.

„Astazi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le că luni dimineață să înceapă o ancheta la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate masurile necesare impuse de lege" a scris aceasta pe Facebook.

„Ma întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli", a adaugat Anisie.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2020 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.