Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, au fost surprinşi, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme, de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3.

Bărbații s-au deplasat cu 2 autoturisme și au încercat să scape, dar au fost imobilizați de polițiști, precizează Poliția Capitalei.

Cu ocazia depistării a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase un 12 focuri in plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (2 acte materiale, unul consumat și o tentativă) și pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.