Liderul USR, Dan Barna, a precizat, miercuri, că poartă tot timpul mască de protecţie, pentru că „e un risc mare” şi „singura soluţie reală este să ne purtăm singuri de grijă”. Întrebat cât costă un pachet de măşti, Barna a recunoscut că i le cumpără soţia.

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri, întrebat despre preţul măştilor de protecţie, că i le cumpără soţia şi nu ştie exact cât costă.

„Le port tot timpul. E un risc mare, e un pericol care există în jurul nostru. Dincolo de măsurile autorităţilor, dincolo de mesajele din spaţiul public, singura soluţie reală este să ne purtăm singuri de grijă: să purtăm mască, să nu ne înghesuim, să stăm la distanţă, să evită aglomeraţiile. Lucurrile acestea contează foarte mult. Cei care respectă aceste mpsuri sunt sănătoşi, ceea ce le doresc tuturor românilor”, a declarat Barna.

În Capitală, după depăşirea ratei de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori, masca de protecţie este obligatorie ăn toate spaţiile închise şi deschide.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.