Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a transmis bucureștenilor un mesaj RO ALERT, prin care amintește căă rata de infectare din Capitală a depășit 3 la mie.

Mesajul amintește bucureștenilor și faptul că masca de protecție este obligatorie atât în spațiile deschise, cât și în cele închise, iar școlile își vor desfășura activitatea exclusiv online.

Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat - peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online. Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur”, este mesajul transmis prin RO ALERT de autorități.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.