Fostul președinte Traian Băsescu a folosit, duminică, un limbaj dur pe Facebook, la adresa unui utilizator care l-a criticat pentru că a cerut măsuri mai aspre pentru combaterea epidemiei de Covid-19.

„Măi dobitocule, este minciună că zilnic se îmbolnăvesc 4.000 de oameni, este minciună că mor 50-70 de oameni zilnic, este minciună nu mai sunt locuri în spitale şi la ATI? în concluzie, marş afară javră mincinoasă”, a scris fostul președinte al României pe rețeaua de socializare.

Băsescu vrea vaccinul anti-Covid de la ruși

Reacția nervoasă a lui Traian Băsescu a venit după ce a postat pe Facebook un mesaj în care cerea Guvernului și Președintelui adoptarea unor măsuri pentru ”limitarea dezastrului, pentru salvarea de vieţi omeneşti” - inclusiv o solicitare către Rusia pentru a furniza României vaccinul anti Covid-19.

„Efectul lașității şi al prioritizării interesului politic în detrimentul sănătăţii şi vieţii oamenilor este că s-a ajuns la momentul dramatic în care medicii încep să fie obligaţi să decidă cine trăiește și cine moare, cine are loc la ATI și cine nu”, a scris Băsescu pe Facebook.

Fostul șef al statului solicită o serie de măsuri care să fie luate imediat de autorități, printre care trecerea la învățământul exclusiv online, bugetarii să muncească de la domiciliu, închiderea totală a teatrelor, cinematografelor, restaurantelor, sălilor de jocuri și mall-urilor, reducerea drastică a transportului în comun și vaccinarea antigripală masivă a populației.

Citeste si:
Protest la Ambasada Moldovei. Băsescu: „La Chişinău s-a produs...
PMP, protest la Ambasada...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.