Fostul președinte Traian Băsescu a lansat duminică o serie de critici dure la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban pentru modul în care gestionează criza sanitară cauzată de pandemia de coronavirus.

„Efectul lașității şi al prioritizării interesului politic în detrimentul sănătăţii şi vieţii oamenilor este că s-a ajuns la momentul dramatic în care medicii încep să fie obligaţi să decidă cine trăiește și cine moare, cine are loc la ATI și cine nu”, a scris Băsescu pe Facebook.

Fostul șef al statului solicită o serie de măsuri care să fie luate imediat de autorități, printre care trecerea la învățământul exclusiv online, bugetarii să muncească de la domiciliu, închiderea totală a teatrelor, cinematografelor, restaurantelor, sălilor de jocuri și mall-urilor, reducerea drastică a transportului în comun și vaccinarea antigripală masivă a populației.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Octombrie 2020 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.