Secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a fost testat pozitiv la COVID-19 și că se află în izolare. El spune că nu a avut contact cu colegii din Guvern, cu excepția celor din biroul său.

Cristi Barbu a anunțat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook că a cerut efectuarea unui test la COVID-19 după ce a prezentat ceva simptome ușoare de răceală. După confirmarea rezultatului pozitiv, acesta s-a autoizolat.

„Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv.”, a scris Barbu.

Secretarul general scrie că starea lui de sănătate este bună, dar o să rămână izolat până la următorul test.

„Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat.”

Citeste si:
Ursula von der Leyen: „Ne aflăm în plin val doi. Acest Crăciun va...
Ursula von der Leyen despre...

Barbu afirmă că nu a intrat în contact cu colegii de la Guvern, ci doar cu colegii din birou său. Chiar și așa, acesta a anunțat toate persoanele cu care a intrat în contact pentru a se verifica dacă nu au fost infectați și aceștia.

„Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern - în afară de persoanele de la biroul meu - nu se află în definiția de caz pentru contacți.”, a mai adăgat Cristi Barbu.

Citeste si:
Tăriceanu: „Carantina are urmări mult mai dramatice decât eventuala...
Tăriceanu: „Izolarea şi...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.