Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, joi, că şcolile din Bucureşti se pregătesc de scenariul roşu, pentru că ne apropiem de indicele de 3 la mie în ce priveşte cazurile de coronavirus.

În acest context, a început şi distribuirea tabletelor în şcoli, pentru ca elevii să poată participa la cursurile online.

„Prin acest program (al tabeletelor - n.r.) ne pregătim să fim în scenariul roşu, dacă e necesar, dacă atingem indicele de 3 la mie, aşa cum se ştie”, a declarat, marţi, ministrul Educaţiei.

În ce priveşte tabeletele de care elevii au nevoie pentru cursuri online, „acestea au plecat către unităţile de învăţământ. Sectorul 2 şi-a luat tabletele, sectorul 4 e prezent. În curând, către toate unităţile de învăţământ vor fi transmise aceste tablete. În curând, adică azi”, a dat asigurări ministrul Educaţiei, potrivit antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.