Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, între kilometrii 36 şi 33, pe raza localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia este restricţionată banda numărul doi, circulându-se pe prima bandă. Restricţia a fost aplicată şi pe timpul nopţii.

Conform Centrului Infotrafic, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 27 - 17 (Brăneşti - Cernica, judeţul Ilfov) şi 82 - 74 (Dor Mărunt, judeţul Călăraşi), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Măsura devierii se menţine până la data de 30 noiembrie 2020 şi se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Octombrie 2020 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.